Tiistaina Eijalla ja Satulla oli pitkä, mutta sitäkin antoisampi päivä koulun valokuvausstudiossa.Saimme kuvattua kaikki näyttelyyn tarvittavat kuvat mutkattomasti ja hyvällä yhteistyöllä.

1012616.jpg
                                               kuva Eve Kujala

Eija hoiteli kuvausten valopuolen oikein mallikkaasti. Valokuvauksen opettajamme Jarmo Markkanen antoi hyviä vinkkejä tekniseen puoleen, valkoisten vaateitten kuvaaminen ei ole ihan simppeliä.

1012625.jpg
                                                                            kuva Eve Kujala

Satu hoiteli kuvauspuolen koulun järjestelmäkameralla. Oli kyllä tosi lystiä paneutua kuvaamiseen oikein kunnolla ja ajan kanssa. Suurena apuna ja hyvänä seurana meillä oli Dina, joka hoiti ammattilaisena malliemme meikkaukset.

1012640.jpg

Satun malli Maisa Dinan käsittelyssä.

1012646.jpg

Valomestari Eijakin heittäytyi välillä malliksi ja kuvissa oli päällä jotain muuta kuin tuo valkoinen lakana!Maisan ja Eijan lisäksi malleina olivat Tiina, Tina ja Mika, paljon kiitoksia kaikille teille hyville malleille, teidän avullanne saimme mainioita kuvia aikaan!
Illalla kuvauksissa mukana olivat Satun lapset Maisa ja Leevi, Maisa pikku Talviperhonen villiintyi "lumesta" ja mitä saikaan aikaan...

1012685.jpg

Kuvia tuli otettua valtavat määrät ja nyt sitten edessä on kuvien selaamista ja valintojen tekemistä. Ei tule olemaan ihan helppoa, hyvää kuvamatskua on aika runsaasti. Niitä on ilo laittaa esille Kirjakahvilaan, ja palasia otoksista tulee myös blogiin ihan lähipäivinä.
Oli hieno päivä!