972645.jpg

Munkkia masuun ja kyllä tytöt taas jaksaa!

Näyttelytöiden viimeistelyjä olemme tehneet ahkerasti jotta kaikki asut olisivat kunnossa tulevia kuvauksia varten. Hyvää kuvausoppia olemme saaneet valokuvauksen tunneilla. Innokkaasti olemme harjoitelleet studiokuvauksen perusteita.

972671.jpg

Jumalattomat jalustat ja pikku räppänät keikkuvat jalustan päässä... Mutta yllättävän hyviä kuvia ihan tavallisella pikkukamerallakin saa kun kaikki asetukset ovat oikein kohdallaan!Syyslomaa vietämme ensi viikolla, enimmäkseen kuitenkin töitten parissa, ja loman jälkeen on tarkoitus luoda studioon talvifantasiaa ja tallentaa tunnelmat kuviksi.

972679.jpg

Heidi on aikeissa kuvata näyttelytyönsä ulkosalla...Toivottavasti säätilanne kuvauspäivänä on jotain muuta kuin tämänpäiväinen tuulinen raekuuro-keli! Itsekin ajattelin Talviperhosen kuvata ulkona, mutta luulenpa, että saan paremman talvisen utu-tunnelman sisätiloissa. Ainakin malli viihtyy paremmin hennossa vaatteessa lämpimimmissä olosuhteissa!

Koulun avoimet ovet saivat aikaan kiirettä näyttelyjulisteen suhteen. Eijan mekko oli esillä ja vierelle tarvittiin tietysti mainosjuliste. Saimme onnekkaasti apujoukkoja julisteen väsäämiseen, kiitokset Jorille ja Joukolle!