716200.jpg
                                                                  kuva Nina Haatio                                                     
                                          

Elelen onnellista eloa Salossa mieheni ja kolmen lapsen kanssa. Arki on vilkasta opiskelujen, töiden, lasten harrastusten ja kotitöiden sekamelskaa. Olen aina puuhastellut erilaisia kädentöitä ja piirtämisestä innostuneena  kävin Hesassa Torkkelin kuvataidelukion. Siellä hurahdin  valokuvaukseen sekä plastiseen muotoiluun. Sosiaaliala on myös aina kiinnostanut ja opiskelin itselleni päivähoitajan ammatin, ja hoitajan töitä teen yhä opiskelujen lomassa. Vuosien varrella olen käynyt mm. keramiikka- ja kankaanpainokursseja.
Valokuviani on ollut esillä yhteisnäyttelyssä ystäväni Nina Haation kanssa Lohjalla 2003.

716199.jpg

Olen hyvin vihreä ihminen, luonteeltani ja mieleltäni. Mietiskelen kovasti, kiinnitän huomiota pieniin yksityiskohtiin, ja välillä pienestä voi kasvaa isokin aatos... Tykkään heinänkorsista, kivistä, rosoisista pinnoista, aidoista ihmisistä, kankaiden pintakuvioista, painokuoseista, punaviinistä, kirjoista, kuvista, hetkistä, lasten mielikuvituksesta, repsahtaneista ladoista.

716201.jpg
                                                              kuva Nina Haatio                    

Valokuvaan paljon ja kaikkea mahdollista. Kuvausta haluaisin  tulevaisuudessa opiskella lisää, valokuvat tulevat aina liittymään tekemääni työhön. Artesaaniopintojen päätyttyä aion hoitotöiden lisäksi panostaa omien tuotteiden valmistamiseen tavoitteena ainakin osittainen toimeentulo käsityöläisenä. Tällä hetkellä vietän lomaa lasteni kanssa, syömme paljon jätskiä ja luemme paljon kirjoja. Iltaisin valmistan keskeneräisiä ompelutöitäni kuntoon. Lisäksi ja kaiken aikaa haen inspiraatiota ja ideoita Lumiuni-töihin hikisiltä lenkkipoluilta ajatusvirrasta tai...

696711.jpg