Vihdoinkin sain omat näyttelyyn tulevat mekkoni kuvattua. Kertaalleen yritettiin jo Pickalassa, mutta vettä tuli taivaalta alas kuin saavista kaatamalla.. Niinpä tällä kerralla lähdin vanhempieni luokse Raumalle lauantai-iltana ja toivoin selkeää säätä sunnuntaille. Aamu vaikuttikin erittäin lupaavalta ja niinpä lähdimme vanhempieni kanssa meren rannalle "Mudaisiin".

1023074.jpg

Toiveenani oli kuvata kaislojen huojuessa meren äärellä ja äitini muisti nuoruusvuosiltaan, että täällä on parhaimmat kuvausmaisemat siihen. Äitini siis toimi kuvauksissa avustajana ja isäni otti valokuvat.

1023078.jpg

Ilma oli melko kolea ja auton jäädessä liian kauas me päätimme tehdä kuvausleirimme luonnon ääreen. Mukavaa!! ;o) Ne muutamat sunnuntain ulkoilijat kun olivat liikenteessä saivat takuuvarmasti loistavan shown.

1023127.jpg 

9 sentin Pura Lopez-koroilla tukin päällä taiteilu ei ollut ihan helppoa.. ja samalla piti vielä näyttääkin hyvältä.

1023136.jpg

Suurin ongelma oli kuitenkin korkkareiden vaihtaminen kivien päällä.. Onneksi äitini oli mukana. Päätin samalla reissulla kuvata lopputyöhöni valmistamani mekot ja tässä vuorossa pellavamekko.

1023154.jpg

Tämä kivi meinasikin koitua kohtalokseni.. uintiretki hyiseen veteen oli lähellä ;o) Kuvasimme lopputyöhöni tulevaa villaista pikkumustaa ja kiveltä poistuminen koroissa ei ollutkaan täysin ongelmatonta. Tässä vaiheessa sormet ja varpaat olivat jo aivan siniset ja äitini oli varma, että sairastun vakavasti...

1023177.jpg

Tässä hieman esimakua tulevasta näyttelystä. Mikä sen parempi tausta Lumiuni- vaatteille kuin Suomen upea syksyinen luonto. Ilman isää ja äitiä nämä kuvat olisivat edelleen ottamatta. Yhteistyöllä se sujuu. ;o)

1023192.jpg

Nyt oli minun vuoroni toimia stylistina. Kävimme katsastamassa tulevaisuuden kuvauksia varten ihanaa mäntymetsikköä ja samalla pidimme hieman hauskaa.. ;o) Kun pääsimme autolle alkoi sataa. Kerrankin olivat suhteet ylös kunnossa.

Nyt takaisin lopputyön pariin tai tämä tyttö ei valmistu jouluksi. Armon aikaa palautukseen "9" päivää ja siitä vietän Itämeren valkoisilla laivoilla 3 päivää töissä sekä Helsingissä 3 päivää. Bookkasin vielä lennot Hong Kongiin parin viikon päähän..