Olen syntynyt Raumalla ja mielestäni juhannus pitää aina viettää kotona vanhempieni pihalla grillaillen. Viime vuosina olen kuitenkin eksynyt RMJ:n rientoihin ja niin kävi tänäkin vuonna. Kuvassa ystäväni Iina ja minä. (Kuvaaminen oli täysin kielletty Pamela Anderssonin takia..onnistuin kuitenkin ottamaan tämän.)

804473.jpg

Heti juhannuksen jälkeen kävin kolmen päivän Siljan Safety Basic-kurssin Siljan laivoilla ja Maarianhaminassa. Se oli fyysisesti melko rankkaa..varsinkin heti juhannuksen jälkeen. ;o) Tulevaisuudessa matkustajat ovat siis hyvissä käsissä. Kuvassa Tuulia ja minä paloharjoituksissa.

804511.jpg

Kesätyösuunnitelmani  menivät hieman uusiksi ennen juhannusta. Itämeren laivat vaihtuivatkin Canal Digitalin kesäkiertueeseen. Ystäväni Clade soitti ja kysyi suostuisinko projektipäälliköksi Digi-tour rekkaralliin ja tietenkin vastasin myöntävästi. Mikä sen hauskempaa kuin kiertää kesäistä (sateista) Suomea kuukauden ajan. Lähes joka päivä uusi kaupunki..sekä hotelli. Huh huh!!! Omaa tyynyä tuli kyllä ikävä kerran jos toisenkin. Kuvassa minä Jyväskylässä.

805872.jpg 

Digitourin lomassa kävin nauttimassa ennalta suunnitellusti Italian auringosta. Rakastan Saapasmaata ja viime kesänä löysimme kesälomapaikan vailla vertaa. Portofino ja Santa Margherita Ligure, Italian Rivieralla. Luulenpa, että tästä tulee joka kesäinen tapa.. Näkymä aamupalalta, hotellin terassilta.

805898.jpg

805901.jpg

Kiertue siis jatkui... Kajaani, Oulu, Kokkola etc.

805905.jpg

Lukioikäisenä vietin vuoden Rataryn vaihto-oppilaana Kanadassa, Victoriassa. Unohtumaton vuosi ja ystäviä kertyi ympäri maailmaa. Viime talvena aloitimme yhteydenpidon uudelleen ja sovimme tapaamisen kuumaan Madridiin heinäkuun lopulle. Oli aivan uskomatonta tavata 12 vuoden jälkeen ja huomata miten vähän olimme muuttuneet. Kuvassa osa paikalle päässeistä lounalla ja siestaa viettämässä vanhassa kaupungissa.

805924.jpg

Olen taas kesän aikana viettänyt enemmän aikaa reissussa kuin kotona.. Itse asiassa niin on tainnut olla viimeiset kolme vuotta. Elokuun alussa lensin Itävaltaan muutamiksi päiviksi. Kävin tutustumassa Graziin ja Wieniin. Itävallan pääkaupunki hurmasi minut puhtaudellaan ja ystävällisillä ihmisillään. Wienistä päätimme ajaa vielä Unkarin pääkaupunkiin, Budabestiin. En ole pitkään aikaan syönyt niin hyvin kuin tällä reissulla. Nam!! Kuvassa minä ja taustalla Best.

805943.jpg

Nyt on vajaa viikko aikaa koulun alkuun ja jatkan taas normaalia elämääni eli torstai-aamuna Silja Festival kutsuu työntekoon. Syksystä tulee erittäin kiireinen lopputyötä tehden sekä tulevaa näyttelyämme suunnitellessa. Voi kun voisikin vaan keskittyä pelkästään kouluun eikä ajatella pinossa odottavia laskuja. Suomen valtio ei kyllä todellakaan kannusta opiskelemaan! No, kolmas lukukausi alkaa taas täysipainoisena opiskelijana sekä työläisenä.. Kyllä tastäkin syksystä selvitään.. ;o)